U-17


Huset

Jag blir så fruktansvärt glad. Nu när fotbolls VM för 17åringar är slut. Egentligen inte för att det är slut utan att vi har fått chansen att se framtidens stjärnor. Dem som de kommande åren kommer att växa till att bli de stora stjärnorna.

Men att se det svenska laget med sina så kallade icke stjärnor visa klass mot lag och länder med större stjärnor och större möjligheter var en helt unik känsla. Jag hoppas att dem här spelarna nu verkligen får chansen i sina klubblag. För låter vi dem få chansen och bygga upp rutin med att spela A-lags spel. Sedan att en svensk spelare vinner skytteligan i ett VM kommer det att hända någon gång i framtiden. Jag skulle inte tro det.

Jag tror att många av spelarna går ljus framtid till mötes, en av dessa är Vladimir Berisha. En måltjuv med spelsinne som liknar en annan stor spelare. Med en helt annan attityd både på och off plan. Självklart är detta något som man verkligen kan hoppas. Och fortsätter dessa spelare att utvecklas kan framtiden för det svenska landslaget bli ett trevligt nöje att följa.

Kommentarer

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus