Morgons händelser

Då var det morgon igen. Det låter som en gammal klyscha när man skriver det för typ 3 dagen på rad. Men hur man än vrider på dygnet så är tiden när man precis har vaknat morgon. Sedan kan klockan vara 07 eller 14. Men som sagt det finns alltid en morgon.
 
Sedan beror det på hur lång den är. Men sitter iallafall med datorn i knät och kaffet på soffkanten. Och tittar på tv rättare sagt nyhetsmorgon. Ett bra program men just i dag blev det i brist på något annat att se på. Men när man ser på nyheterna och inser att man inte längre bli rädd eller orolig när man hör om kärnvapen och jordbävningar i Asien. Utan mer rycker på axlarna och tycker att det inte var något mer än vanligt.
 
Då är jag mer intresserad av när ekonomi delen i nyheterna kommer och man kan se hur det för sina aktier och sina pengar. Det händer inte så mycket men så länge jag ser att det går framåt
 
Annars har det inte hänt så mycket mer än att man har hunnit med tre koppar kaffe och väntar på att resten av kroppen skall vakna och jag hoppas att ni får en bra morgon och en bra dag.
 
Jag kommer att göra något mer inlägg innan dagen övergår till kväll och sedan natt,

Kommentarer

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus