Då sitter man här....

Hej igen.

Tillbaka efter morgonens kaos. Det som hände fick inte hända igen. Men nu har det hänt och det är bara att göra det bästa av situationen. Pappa har åkt in till sjukhuset igen och vi vet inte hur länge han blir kvar denna gång.

Läkarna säger att han fått en infektion i kroppen igen och det vet inte var den kommer ifrån. Det är inte konstigt att man börjar fundera om det finns något där som läkarna inte hittar. Jag vill helst inte ta ordet i min mun. För jag vet vad det innebär men vad skall man göra. På samma gång vill man ju inte måla fan på väggen. eller agera hypokondriskt.

Men man hade kanske uppskattat att få lite stöd från familjen men ack nej. Hon har ju varit med om detta tidigare och under en längre period. Så hon är lite trött på tjatet . Men jag skulle ställa upp för henne, Då kan jag tycka att hon kan ställa upp för mig.

Men nu är det snart dags att lämna kaoset hemma och fundera på hur fortsättningen av dagen kommer att vara. Man skall till jobbet och försöka jobba av några timmar för att sedan hem och sova i typ 4 för att sedan återkomma till jobbet för att jobba av ytterligare 7 timmar.

Så vi får väl se hur kroppen mår efter ett sådant maraton.

Kommentarer

Skriv en kommentar








Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus